OVER ONS

Tijdens een jaarlijks sleepvaartfeest, de Furiade, zagen wij in 2004 in Maassluis een prachtige voormalige tandartsenpraktijk. Deze was precies goed voor onze gezinssamenstelling in die tijd. De woning was verouderd, donker en slecht onderhouden. Vele patiënten van de tandarts bleken nog negatieve herinneringen te hebben aan het pand. Wij zagen echter een fijne plek, veel mogelijkheden en waren verliefd op de sfeer in het huis. Bovendien is Maassluis de plek waar we zijn opgegroeid en we werken niet ver van deze stad.

We grepen onze kans en hebben er al jaren met veel plezier gewoond. Nadat onze dochters het huis hebben verlaten zijn we met man en macht aan de slag gegaan om de beneden verdieping om te toveren tot een echte B&B. Het moest een B&B worden die rust en ruimte uitstraalt. Dat is helemaal gelukt en natuurlijk zijn we dan ook heel erg blij en trots wanneer we u bij ons mogen verwelkomen.

Als geboren Maassluise en Maaslander weten wij veel over het gebied en de regio. Wij kunnen u veel leuke ideeën en tips geven over fietstochten, wandelingen, musea, evenementen en plaatselijke bezienswaardigheden en winkels.

Fred en Nelleke Groenewegen