Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

bbhuisaandesluis
Average rating:  
 32 reviews
 by Fam Luttikhuis

Geweldige B&B alles aanwezig en zo leuk ingericht.met smaak alles bedacht .heerlijke douce en bedden..Heerlijke plek..

 by Hans en Astrid

In een woord: GEWELDIG
We werden door Tom bijzonder vriendelijk ontvangen. Hij was zeer behulpzaam en meedenkend. Het appartement voldeed volledig aan onze verwachtingen. Het is van alle gemakken voorzien. Het uitstekende ontbijt stond keurig op het gewenste tijdstip klaar. En hoewel de locatie in het centrum ligt, is het er zeer stil.

 by Ries en Roos

Wat een heerlijk verblijf hebben we gehad in jullie B&B! Een toplocatie… Nou ja, eigenlijk was alles gewoon top… Dank jullie wel! Wij komen zeker nog een keer met de boot naar de B&B gevaren!

 by Jan & Jeannette

Wat een heerlijke B&B. Een vriendelijke gastheer die ons echt gast doet zijn. Dat merk je eigenlijk aan alles als je hier overnacht. Centraal gelegen, niet alleen in pittoresk stadshart van Maassluis, maar ook regionaal t.o.v. steden als Rotterdam, Delft, Den Haag en het strand. Ik wil hier volgend jaar weer naartoe als ik vakantie heb.

 by Kelly en Sylvia

Twee gewéldige dagen achter de rug. Incl. Héérlijk ontbijt....Wát een topplek en fijne service en alle tips opgevolgd. We komen zéker terug nog:)

 by Nelly en Jaap

Fantastische plek, heerlijk ruim en mooi gelegen. Super ontbijt, we komen nog een keer terug.

 by Carla en Toos

Wij, Carla uit Zwolle en Toos uit Kampen, logeerden in Huis aan de Sluis van 9 juni tot 13 juni 2021. Een A-lokatie in centrum Maassluis, ruim van opzet, gezellig, schoon/fris en heel compleet. Was genieten, ook van het eigen terras. TOP!

 by H van den Heijkant

Een fantastische plek om te overnachten. Na een lange fietstocht voelde het bijna als thuiskomen, Een warm welkom door de gastheer en een prachtige overnachtingsplek, Fris en schoon, leuk ingericht en van alle gemakken voorzien.
Terrasjes in de buurt en als je dat niet wil, is het tuintje ook heerlijk zitten. We waren meer dan verrast en hebben een genoten. Een echte aanrader

 by Noud en Heleen

Fijne binnen- en buitenruimte, fijne locatie en originele inrichting, wat wil je nog meer.... ...deze B&B staat in onze top 3!

 by Bert Jacobs

Afgelopen dagen verbleven wij voor het eerst in een B&B en we willen graag laten weten dat we bij Huis aan de Sluis een wel heel positieve en fijne ervaring hebben opgedaan. Wat een leuke plek en een fijne accommodatie. Je zou er wel willen wonen. 100% compleet en dagelijks een super heerlijk ontbijt met de krant.
Wij komen zeer zeker terug. Enige nadeel is dat bezettingsgraad zo hoog wordt dat je op tijd moet reserveren. Top B&B Tom. Tot de volgende keer. Groeten Ellen en Bert

Page 1 of 4:
«
 
 
1
2
3
4
 
»