Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

bbhuisaandesluis
Average rating:  
 35 reviews
 by Nelleke

Een heerlijke plek om vakantie te vieren;
Leuke omgeving, snelle reactie van Tom, op onze vragen en een zeer prettige ontvangst.
Een prachtige b&b met een heerlijk ontbijt!
We komen nog wel een keertje terug!

 by Dieder en Heidy

We hebben één nachtje gelogeerd in deze prima en rustige B&B. Het is van alle gemakken voorzien en ook erg geschikt voor een langer verblijf.
We hebben lekker geslapen, alles was keurig schoon en fris, een prima ontbijt, voorzieningen op loopafstand en een verrassend interessante omgeving om per fiets te verkennen. En, niet onbelangrijk, de fietsen kunnen binnen gestald worden. Wij bevelen deze B&B in Maassluis zeker aan!

 by Susan en Judith

‘Huis aan de Sluis’ is een prachtige B&B, in een prachtig pand, op een prachtige locatie. De B&B is van alle gemakken voorzien en heerlijk ruim. De inrichting is sfeervol en het ontbijt is heerlijk. Maassluis en haar omgeving zijn echt ontzettend leuk. Een aanrader! Wij komen zeker nog een keer terug.

 by Fam Luttikhuis

Geweldige B&B alles aanwezig en zo leuk ingericht.met smaak alles bedacht .heerlijke douce en bedden..Heerlijke plek..

 by Hans en Astrid

In een woord: GEWELDIG
We werden door Tom bijzonder vriendelijk ontvangen. Hij was zeer behulpzaam en meedenkend. Het appartement voldeed volledig aan onze verwachtingen. Het is van alle gemakken voorzien. Het uitstekende ontbijt stond keurig op het gewenste tijdstip klaar. En hoewel de locatie in het centrum ligt, is het er zeer stil.

 by Ries en Roos

Wat een heerlijk verblijf hebben we gehad in jullie B&B! Een toplocatie… Nou ja, eigenlijk was alles gewoon top… Dank jullie wel! Wij komen zeker nog een keer met de boot naar de B&B gevaren!

 by Jan & Jeannette

Wat een heerlijke B&B. Een vriendelijke gastheer die ons echt gast doet zijn. Dat merk je eigenlijk aan alles als je hier overnacht. Centraal gelegen, niet alleen in pittoresk stadshart van Maassluis, maar ook regionaal t.o.v. steden als Rotterdam, Delft, Den Haag en het strand. Ik wil hier volgend jaar weer naartoe als ik vakantie heb.

 by Kelly en Sylvia

Twee gewéldige dagen achter de rug. Incl. Héérlijk ontbijt....Wát een topplek en fijne service en alle tips opgevolgd. We komen zéker terug nog:)

 by Nelly en Jaap

Fantastische plek, heerlijk ruim en mooi gelegen. Super ontbijt, we komen nog een keer terug.

 by Carla en Toos

Wij, Carla uit Zwolle en Toos uit Kampen, logeerden in Huis aan de Sluis van 9 juni tot 13 juni 2021. Een A-lokatie in centrum Maassluis, ruim van opzet, gezellig, schoon/fris en heel compleet. Was genieten, ook van het eigen terras. TOP!

Page 1 of 4:
«
 
 
1
2
3
4
 
»