Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

bbhuisaandesluis
Average rating:  
 46 reviews
 by Gina lagerwaard

Wat een geweldige benb,een complete woning met werkelijk alles tot in de puntjes verzorgd !
Schoon en zelfs een tuintje erbij,wat ik ook zo leuk vond alles is op elkaar afgestemd met sardines.
Prima bedden en verzorgd uitgebreid ontbijt,daarbij is Maassluis een leuke plaats en uitvalbasis naar bv het strand ,hoek van holland,rotterdamen den haag,dit alles is goed te doen met de metro.
Kort samengevat een aanrader!!!!!
Tot slot : nog leuker ik kreeg de overnachting aangeboden van een lieve buurvrouw!!!!!!
Genoten.

 by Leny

Wat een kadotje was dit.
Alles was er.
De plek > Super.
De Bedden >Super.
Het ontbijt> Top!!!!.
Het plaatsje >Top.
Bedankt Tom voor de goede zorgen.
Hebben genoten!!!!

 by Fred en Liesbeth

2 Overnachtingen gedaan in de B&B. Heerlijk geslapen. Lekker ontbijt. Mooie locatie in het centrum. We komen graag nog een keer terug.

 by Lianne

1 nacht gelogeerd in Huis aan de Sluis, prima locatie en een prachtige en ruim B&B, zeer sfeervol ingericht, goed ontbijt, kortom alles heel goed in orde, een aanrader!

 by Ingrid Bosch

Met onze dochter van 5 een nachtje verbleven in de B&B huis aan de sluis. Mijn mond viel open toen we binnenkwamen. Het is echt heel groot en bijzonder schoon! Veel groter dan ik mij had kunnen voorstellen met alleen de foto's. In het echt is het nog veel en veel mooier. Voor onze dochter was een extra bed in de slaapkamer opgezet en er lag zelfs een cadeautje voor haar klaar; echt SUPER lief! Tom, bedankt voor je flexibiliteit qua aankomsttijd en vriendelijke ontvangst!

 by Maarten en Edo

Wat een fijne plek! Samen met m'n zoon een nachtje geslapen. Er ontbreekt echt aan niets. En bovendien erg smaakvol ingericht. Lekker gegeten op nog geen 100 meter afstand. Mooi fietsen langs de Maas. Perfect!
Maarten en Edo

 by Lia

we hebben enorm genoten van de B &B. werkelijk alles was aanwezig en heerlijk ruim en schoon. top locatie

 by Nely en Auke

wat een fantastische B&B, op een toplocatie! Alles aanwezig, netjes, schoon en zo gezellig! Alles is op elkaar afgestemd qua inrichting en accessoieres. We hebben heerlijk geslapen en genoten van het overheerlijke ontbijt! Kortom: wij komen zeker weer terug, en we raden iedereen die Maasssluis en omgeving wil verkennen, wat zeker de moeite waard is, deze B&B aan. Oja,... de boten van het varend corso lagen zaterdag voor ónze 'deur', het startpunt van die dag, geweldig!!

 by Raymond & Ellen

Fantastisch luxe grachtenhuisje in het oude centrum van Maassluis. Alles is aanwezig. Schoon, ruim en een goed bed. Iedere dag was het ontbijt een verrassing, en heerlijk. Zekers een aanrader om eens heen te gaan. We hebben genoten.

 by Ilse en Nico

Heerlijk 2 dagen genoten van het huis aan de sluis, heel leuk ingericht. We werden door Tom ontvangen en die maakte ons wegwijs in het huis. Het was heel rustig en we hebben heerlijk geslapen. Het ontbijt was goed en ruim voldoende. Het voldeed aan al onze wensen. we komen zeker terug

Page 1 of 5:
«
 
 
1
2
3
4
5
 
»